Shochu Master Class with Stan Vadrna

Stanislav Vadrna
Stanislav Vadrna

20 stycznia 2009 roku w Berlinie odbędą się warsztaty zatytułowane „Shochu Master Class” prowadzone przez Stana Vadrnę. Zajęcia odbędą się w European Cocktail Museum.

Na warsztatach będzie można się dowiedzieć o historii, produkcji oraz rodzajach tego narodowego trunku Japonii.

Shochu to alkohol destylowany z ryżu, słodkich ziemniaków lub jeczmienia. W krajach zachodnich znajduje coraz wiecej zowlennikow. Ma niesamowity smak i aromat. Zawartosc alkoholu to ok 25%.

Koszt warsztatów to 80 Euro. Ilość miejsc ograniczona.

Więcej informacji o warsztatach można znaleźć tutaj.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s