Silesian Mixologist – Nie bój się kawy w miksologii !

Silesian Mixologist
Silesian Mixologist

Kawa to pochodząca z Etiopii, jedna z najbardziej popularnych używek na świecie i główne źródło kofeiny. Działa pobudzająco i orzeźwiająco, przyspiesza przemianę materii i zwiększa sprawność myślenia. Ten czarny napój jest kochany przez ludzi na całym świecie. Także wielu barmanów często sięga po ten magiczny napar, jednak są też tacy, którzy nie doceniają właściwości aromatyczno-smakowych kawy w koktajlach. Już 30 września postarają się to zmienić dwie znane postacie polskiej miksologii – Marcin `Makiato` Wójciak oraz Andrzej Rachwalski. „Nie bój się kawy w miksologii!” – oto temat najbliższych warsztatów. Spotykamy się jak zawsze w ostatni poniedziałek miesiąca o godz. 12 w Śląskiej Akademii Barmana! Salut!

Zapisy: rafal.nawrot@gmail.com lub +48 660 312 649

Silesian Mixologist Team

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s