Better Bar już w sierpniu.

16 i 17 sierpnia, w gdańskim Domu Technika NOT odbędzie się trzecia edycja Better Bar.

‘BETTER BAR 3’ to dwudniowy zjazd wypełniony tematycznymi prelekcjami i koktajlową zabawą. To cykliczne wydarzenie o charakterze edukacyjnym, którego misją jest popularyzacja praktycznej wiedzy związanej ze sztuką barmańską, jak również inspirowanie rozwoju branży barowej w Polsce.

Wydarzenie to jest skierowane do barmanów oraz kadry zarządzającej gastronomią.

Uczestnictwo w szkoleniach jest odpłatne, ilość miejsc limitowana (110).
Cena za wejściówkę na 2 dni – 180zł (faktura VAT).
REZERWACJA MIEJSC – barmagazyn@gmail.com

‚BETTER BAR 3’
WTOREK 16.08
12.00–12.45
Barman- też człowiek, czyli jak i dlaczego warto o siebie dbać.
Anita Ołtuszyk & Marika Paździorny (‘Girls with Bols’)
13.00–13.45
Chef za barem – sposób obróbki, a smak produktu.
Paweł Wątor (ELIKSIR, thefood.pl)
14.00–14.45
Czy muzyka może być słona? O kreowaniu doświadczenia dźwiękiem.
Paweł Kałużny (Boutique Hotel Rialto, fboom.pl, Hotel Media Group)
15.00–15.45
Whisky – im starsza tym lepsza?
Jakub Grabowski (Coctail Bar Max & Dom Whisky) & Mateusz Zabiegaj (William Grant &  Sons)
16.00–16.45
Czym tak naprawdę jest ‘working flair’?
Maciej Chojara, Kamil Majewski (Flair Play) & Maciej Szymański (Flairwell)
…………………………………………….
ŚRODA 17.08
12.00–12.45
From idea to operation: the Gorgeous approach to creating drinks and concept on a global scale (eng.).
Julian DeFéral (Gorgeous Group)
13.00–13.45
Slow Bar – lokalność, sezonowość i ekologia w służbie dobrego stylu i smaku.
Julian Karewicz (Solec 44)
14.00–14.45
Modern bartending? Czas wrócić do podstaw!
Łukasz Stafin (Purl Bar, Forum Polskich Barmanów)
15.00–15.45
Jak stworzyć koncept barowy na lata?
Karol Popa, Michał Lipka (Chillipopo)
16.00–16.30
Quo Vadis barmanie? Co nas kręci, co nas niszczy.
Mateusz Szuchnik (El Koktel)
16.30–17.00
Panel dyskusyjny.
…………………………………………….
Szczegółowy plan imprez towarzyszących i lista partnerów ukaże się wkrótce na stronie wydarzenia.
…………………………………………….
*Z przyczyn niezależnych od organizatora, lokalizacja, prowadzący, tematyka i godziny szkoleń mogą ulec zmianie.
**Przy rezerwacji obowiązuje zasada „kto pierwszy”- decyduje data wpływu opłaty za szkolenie na konto.

https://www.facebook.com/events/1733977970152257/

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s